KELLER minimal windows® curve

Glas staat vaak voor strak. En glas is over het algemeen recht. Met KELLER minimal windows® worden nieuwe vormen in architectuur mogelijk. De curve-lijn van KELLER minimal windows® bestaat uit grote, gebogen glaspartijen die zorgen voor maximale transparantie. Met minimal windows® curve ontstaan vloeiende contouren en fijne overgangen zonder de gewenste transparantie te verliezen. De gebogen schuifelementen van minimal windows® bieden ook bij grote afmetingen de grootste flexibiliteit bij de realisatie van architectonische ideeën. De gebogen beglazingen kunnen soepel en handig worden bewogen. Ook bij gebogen glas is de thermische isolatie en zonwering van de glazen schuifwand optimaal.

Zeer slanke, drempelloze detaillering

Het minimalistische design dat de glazen schuifdeuren en –wanden van KELLER minimal windows® kenmerkt komt ook in het gebogen glas terug. Er is sprake van drempelloze overgangen met de vloer, plafond en muren.

Zowel dubbel als triple glas

Gebogen glas kunnen we toepassen in zowel dubbele (KELLER minimal windows®), als driedubbele beglazing (KELLER minimal windows® 4+). Een glazen design pui met driedubbel glas is de best geïsoleerde variant die er te koop is. De KELLER minimal windows® 4+ variant beantwoordt aan de lage-energiestandaard en de passiefhuisstandaard.

Technische kenmerken

 • Min radius: 
  4.000 mm bij schuifvleugels
  1.000 mm bij vaste vleugels
 • vleugelhoogte: 4.500 mm
 • vleugelbreedte: naargelang de radius
 • gewicht schuifvleugel:
  1.000 kg bij driedubbele beglazing
  500 kg bij dubbele beglazing
Model vergelijking
Model variaties

Producten van KELLER minimal windows®

KELLER minimal
windows®

Kozijnloze glazen schuifpuien

KELLER minimal
windows® 4+

Kozijnloze glazen schuifpuien

KELLER minimal
windows® Highline

Het vliesgevelsysteem